Gratis

Gratis HR-scan van jouw organisatie

Met de HR-scan achterhaal je eenvoudig hoe het is gesteld met jouw personeelszaken. Het geeft inzicht in de huidige situatie binnen jouw organisatie en biedt daarmee kansen om te komen tot gewenste resultaten. Apployed biedt jou deze scan nu gratis aan, als kennismaking met onze HR-Service.

Wat houdt de HR-scan in?

Voor de HR-scan komen wij persoonlijk bij jou langs of (afhankelijk van de mogelijkheden, wensen en afstand) plannen we een online meeting in. Samen bespreken we waar jullie behoeften liggen en lichten wij het gehele proces door van instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Hierdoor kunnen wij in kaart brengen waar jullie nu staan en waar jullie naartoe willen. Zie het als een nulmeting. Na het gesprek ontvang je van ons een gratis adviesrapport. Hierin geven wij jou relevante adviezen die jouw organisatie verder op weg helpen.

Ik heb het gratis HR-adviesrapport ontvangen. Wat nu?

Als je wilt, kun je zelf aan de slag met het HR-adviesrapport. Toch kan het aardig wat tijd en kennis vragen om grondig aan de slag te gaan met de aandachtspunten uit het adviesrapport. Mocht je hier daarom hulp bij kunnen gebruiken, dan kun je altijd terecht bij de HR-adviseurs van Apployed. Bij het adviesrapport ontvang je daarom een vrijblijvende prijsopgave. Zo weet je direct waar je aan toe bent en of het voor jou interessant is om Apployed in te schakelen.

Ons team is allround inzetbaar. Zo hebben wij onze klanten o.a. geholpen met het opstellen van een personeelshandboek, het voeren van functioneringsgesprekken, het opstellen of herzien van arbeidsvoorwaarden en het verzorgen van het werving- en selectieproces.

Plan jouw HR-scan in

Onze ervaren HR-professionals kennen alle ins en outs binnen hun vakgebied en weten daardoor helder in kaart brengen of er binnen jouw organisatie nog verbeteringen te vinden zijn.

Benieuwd? Neem dan snel contact met ons op.

Telefoon

088 – 123 28 28

E-mail

hr@apployed.nl