Vaste prijs: € 6.000,- / No cure, no pay

Hulp bij werving en selectie

Sommige bedrijven groeien enorm snel en hebben geen tijd om talloze cv’s door te nemen voor openstaande vacatures of om verschillende gesprekken te voeren met kandidaten. Andere bedrijven starten net op en hebben geen idee waar en hoe ze de juiste medewerkers kunnen vinden. Bij Apployed helpen we je graag door het proces van werving en selectie uit handen te nemen.

Onze specialiteit ligt in de werving en selectie van HR-specialisten (zoals HR-managers, HR-adviseurs, Recruiters, HR-businesspartners en HR-medewerkers) en salarisadministrateurs op verschillende niveaus. Mocht je toch wat hulp kunnen gebruiken bij het vervullen van een andere vacature, dan kun je bij ons altijd informeren naar de mogelijkheden.

Duurzame samenwerking

De informatie die wij hebben verzameld om inzicht te krijgen in jullie organisatie gebruiken we natuurlijk graag nog een keer, om jullie bij een volgende zoektocht weer te kunnen ondersteunen. Onze doelstelling is dan ook om een langdurige relatie aan te gaan.

Onze werkwijze

 1. Het begrijpen van de functie en organisatie
  Eén van onze medewerkers loopt een dagje mee binnen jouw organisatie. Zo proeven we de de sfeer van de organisatie en krijgen we inzicht in de werkzaamheden.

 2. Het samenstellen van de vacaturetekst
  Wanneer we jouw organisatie kennen, kunnen we een goede inschatting maken van het benodigde niveau van de nieuwe medewerker. Dit verwerken we in een wervende vacaturetekst. Hierin adviseren we rondom de marktconforme arbeidsvoorwaarden.

 3. Uitzetten van de vacature
  We zetten de vacature uit via onze kanalen. Ter promotie pushen we deze binnen ons uitgebreide netwerk.

 4. Kritische selectie
  Wanneer de eerste sollicitaties binnenkomen, kijken wij kritisch naar de motivatie, ervaring en kwaliteiten van een kandidaat.
 1. Eerste kennismakingsgesprekken
  Dit doen we bij voorkeur face-to-face op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs, maar dit kan afhankelijk zijn van de locatie van de sollicitant. Wanneer de afstand te groot is, vindt het gesprek plaats via een online meeting.

 2. Tweede gesprek: kennismaking
  Pas wanneer wij vinden dat een kandidaat binnen jouw organisatie past, dan sturen we hem of haar door naar jou voor een tweede gesprek. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met jou als opdrachtgever.

 3. Onderhandelingen
  Het vervolg van het sollicitatieproces en de onderhandelingen mag je, als je dat wilt, zelf regelen. Op die manier kan er sneller geschakeld worden met de kandidaat en heb je rechtstreeks contact. Dit wordt vaak als prettig ervaren door onze klanten. Mocht je er behoefte aan hebben, dan kunnen wij je natuurlijk ook ondersteunen.

Vaste prijzen

Wij rekenen voor onze werving- en selectie service uitsluitend vaste kosten: € 6.000,- ex. btw.

No cure, no pay! De facturatie van de wervingsfee vindt namelijk pas plaats nadat de nieuwe medewerker de proeftijd (of eerste maand, indien de proeftijd langer duurt dan een maand) heeft doorstaan en het contract wordt voortgezet.

Wij werken dus niet met percentages gebaseerd op het salaris van de medewerker en zijn hierdoor vaak voordeliger dan andere werving- en selectie partijen.

Doorlooptijd

De doorlooptijd voor het vinden van een nieuwe kandidaat ligt gemiddeld tussen de twee en vier maanden, gerekend vanaf het moment waarop de promotionele activiteiten rondom de vacature zijn gestart.

Ook voor een tijdelijke oplossing

Heb je slechts tijdelijk wat extra capaciteit nodig? Dan kun je ook voor een gedetacheerde professional kiezen.

Telefoon

088 – 123 28 28

E-mail

hr@apployed.nl