Apployed Nederland B.V. wordt BCS B.V.

Afgelopen zomer informeerden we je er al over: Apployed Nederland B.V. en BCS B.V. gaan samen verder. We bundelen onze krachten, om samen een breed spectrum aan HR-oplossingen te kunnen bieden aan onze klanten. Dit betekent dat wij jou van A tot Z kunnen voorzien of ontzorgen op het gebied van HR en salarisadministratie. Samen kunnen wij veel sneller innoveren en onze klanten nóg beter van dienst zijn.

Per 15 november 2022 gaan wij verder onder de naam BCS B.V.

Als gebruiker van Apployed merk je bijna niets van de fusie. Het systeem Apployed en onze salaris service blijven draaien met alle functionaliteiten en mogelijkheden, zoals jij dit gewend bent. Op het gebied van support blijft onze service uiteraard van hoge kwaliteit, maar onze contactgegevens zullen wijzigen:

Support: apployed@bcs.nl
Salaris: salaris.apployed@bcs.nl 
Telefoonnummer: 088 – 123 28 28 (van 08.00 uur – 17.00 uur)

Wat verandert er nog meer?
Daarnaast hebben we in de afgelopen periode een paar toppers getraind, die jou voortaan ook te woord staan bij vragen. Zo zijn er dus nog meer mensen die jou kunnen helpen en heb jij sneller een antwoord op jouw vraag.

Telefoneren, e-mailen en factureren zal vanaf 15 november allemaal plaatsvinden uit naam van BCS.

Vanaf volgend jaar volgen er administratieve wijzigingen. Hierover zullen we onze klanten later verder informeren.

Zendesk
We maken vanaf nu gebruik van het systeem Zendesk, waarmee je toegang krijgt tot onze kennisbank. Via deze weg vind je eenvoudig zelf een antwoord op jouw vraag. Wel zo handig als je ‘s avonds of in het weekend ergens tegenaan loopt.

Over BCS
BCS levert HRM- en salarisadministratiesystemen en -diensten aan grotere mkb’s in Nederland. Het bedrijf, opgericht in 1978, is uitgegroeid tot één van de grootse salarisverwerkingsbedrijven van Nederland. BCS gelooft sterk in een allesomvattende service met alle benodigde tools, zodat klanten volledige controle kunnen hebben over hun arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?
Mocht je als gebruiker van Apployed naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag. Je kunt hiervoor onze bovenstaande, nieuwe contactgegevens gebruiken.