Tijdregistratie en planning met Apployed’s Tijdregistratie Module
(Uitsluitend i.c.m. de HR software van Apployed en v.a. 20 medewerkers)

Beheer eenvoudig de werktijden van je medewerkers met de Tijdregistratie module van Apployed. Volledig geïntegreerd met het HR-systeem, biedt deze module een compleet systeem voor tijdregistratie en planning. Zo controleer en verwerk je snel en eenvoudig alle gewerkte uren van de medewerkers, volgens de huidige wet- en regelgeving.

Flexibele planning en werkroosterbeheer

De planningsmodule binnen Apployed biedt een flexibele en efficiënte personeelsplanning. Stel de werktijden van de medewerkers met een vast rooster slechts één keer in. Voor de flexibele medewerkers gebruik je de planningsmodule waarbij het maken van een weekplanning eenvoudig en snel kan door simpelweg een planning van voorgaande weken te kopiëren en de benodigde aanpassingen te maken. De gehele organisatie, van medewerker tot manager, heeft direct inzage in de planning.

Eenvoudige tijdregistratie via software of tijdregistratie apparatuur

Medewerkers kunnen zich eenvoudig aan- en afmelden via de mobiele app of via speciale aanwezigheids- en toegangsapparatuur. Alle gewerkte uren worden opgeslagen in Apployed en dagelijks weergegeven. Het systeem berekent automatisch toeslagen, overwerk of tijd voor tijd volgens de aangegeven cao of de configuratie van je eigen bedrijf.

Maak je gebruik van onze salarisoplossing dan zullen alle te verlonen overuren en toeslagen automatisch worden verwerkt.

Inklokken en uitklokken via de app

Wanneer je ervoor kiest om te klokken via de app, wordt er een extra tegel zichtbaar voor de medewerkers. Hiermee kunnen zij eenvoudig in- en uitklokken.

Eventueel kan de medewerker ook een urensoort meegeven. Dit is ideaal voor het registreren van tijd op activiteiten, of voor het bepalen van het aantal thuiswerkdagen en de bijbehorende vergoeding.

tijdregistratie-inklokken-uitklokken-software
tijdregistratie-hardware-prikklokken-inklokken-uitklokken-easysecure

Klokken via tijdregistratie hardware (klokapparatuur)

Kies je ervoor om medewerkers te laten in- en uitklokken via de speciale Tijdregistratie hardware, dan kunnen zij dit doen met een badge, een sleutelhanger of via de RFI-chip in de mobiele telefoon. De keuze is aan jou!

We maken gebruik van de hardware oplossingen van EasySecure. Er zijn vele verschillende hardware oplossingen beschikbaar. Vraag onze sales collega’s naar de mogelijkheden.

Geïntegreerd met verlof en verzuim

Bovendien is het systeem volledig geïntegreerd met de verlof en verzuim module van Apployed. Door duidelijke kleurstelling in de planning ziet de planner in één oogopslag wie om welke reden afwezig is. Verlofaanvragen worden na autorisatie live verwerkt in de planning en tijdregistratie.

Optimaliseer je tijdregistratie en personeelsplanning met Apployed’s uitgebreide Tijdregistratie module.

Meer weten over Tijdregistratie?

We geven je graag een demonstratie van het systeem. Neem snel contact op met onze Sales Consultants om een afspraak in te plannen.

Telefoon

088 – 123 28 28

E-mail

sales@apployed.nl