Tijdregistratie en planning met Apployed’s Tijdregistratie Module

Beheer eenvoudig de werktijden van je medewerkers met de Tijdregistratie module van Apployed. Volledig geïntegreerd met het HR-systeem, biedt deze module een compleet systeem voor tijdregistratie en planning. Zo controleer en verwerk je snel en eenvoudig alle gewerkte uren van de medewerkers, volgens de huidige wet- en regelgeving.

Flexibele planning en werkroosterbeheer

De planningsmodule binnen Apployed biedt een flexibele en efficiënte personeelsplanning. Stel de werktijden van de medewerkers met een vast rooster slechts één keer in. Voor de flexibele medewerkers gebruik je de planningsmodule waarbij het maken van een weekplanning eenvoudig en snel kan door simpelweg een planning van voorgaande weken te kopiëren en de benodigde aanpassingen te maken. De gehele organisatie, van medewerker tot manager, heeft direct inzage in de planning.

tijdregistratie-dagstatus

Eenvoudige tijdregistratie via software of tijdregistratie apparatuur

Medewerkers kunnen zich eenvoudig aan- en afmelden via de mobiele app of via speciale aanwezigheids- en toegangsapparatuur. Alle gewerkte uren worden opgeslagen in Apployed en dagelijks weergegeven. Het systeem berekent automatisch toeslagen, overwerk of tijd voor tijd volgens de aangegeven cao of de configuratie van je eigen bedrijf.

Geïntegreerd met verlof en verzuim

Bovendien is het systeem volledig geïntegreerd met de verlof en verzuim module van Apployed. Door duidelijke kleurstelling in de planning ziet de planner in één oogopslag wie om welke reden afwezig is. Verlofaanvragen worden na autorisatie live verwerkt in de planning en tijdregistratie.

Optimaliseer je tijdregistratie en personeelsplanning met Apployed’s uitgebreide Tijdregistratie module.

tijdregistratie-planning

Meer weten over Tijdregistratie?

We geven je graag een demonstratie van het systeem. Neem snel contact op met onze Sales Consultants om een afspraak in te plannen.

Telefoon

010 – 478 28 78

E-mail

sales@apployed.nl