Personeelsgegevens veilig opslaan

Apployed is een cloud-oplossing. Dit betekent dat Apployed overal ter wereld gebruikt kan worden wanneer er een internetverbinding beschikbaar is. We hebben sterkte maatregelen genomen om gevoelige personeelsdata te beschermen. Apployed is sterk gericht op het bewaken van de privacy.

Microsoft data centers

Apployed wordt gehost op het Windows Azure platform. Windows Azure draait in de data centers van Microsoft en wordt gezien als één van de veiligste ter wereld. De data centers worden door Microsoft Global Foundation Services (GFS) beheerd en bestuurd. Deze geografisch verspreide data centers voldoen aan de hoogste industriële normen voor beveiliging en betrouwbaarheid, zoals ISO/IEC 27018.

De data van Apployed staat in het data center in Amsterdam en voldoet geheel aan de EU privacyregels (EU data protection directive). In de privacyverklaring van Microsoft lees je meer over hoe de privacy binnen Windows Azure is gewaarborgd.

Extra beveiliging

Apployed heeft veel aandacht besteed aan de veiligheid van uw data. Naast de standaard veiligheidsmaatregelen van Microsoft zijn er additionele maatregelen genomen door Apployed.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij zorgen voor een optimale bescherming en veiligheid van privacygegevens?

Neem dan contact op met onze supportafdeling en vraag een beschrijving van de infrastructuur en veiligheidsmaatregelen.

Telefoon

088 – 123 28 28

E-mail

info@apployed.nl