Apployed in een nieuw jasje

We hebben een nieuwe update van Apployed doorgevoerd. Hierin zijn de look & feel van Apployed aangepast. Het geheel oogt daardoor frisser en moderner, en laat jou bovendien kennismaken met de nieuwe huisstijl van Apployed. We geven je alvast een kleine indruk van hoe het systeem er nu uitziet:

De ‘echte’ nieuwe versie van Apployed: Apployed 2.0

Later dit jaar krijgt Apployed een grote upgrade naar Apployed 2.0. Hiermee wordt het systeem beter, gebruiksvriendelijker en een streling voor het oog. We zijn druk bezig om Apployed zo te bouwen dat het met jouw organisatie mee kan groeien en ook voor grotere partijen geschikt is. Daarnaast wordt het voor ons makkelijker om door te ontwikkelen op de nieuwe versie van Apployed, waardoor wij jou nog sneller kunnen voorzien van de nieuwste functionaliteiten.

Hoe kan ik Apployed updaten?

De update is mogelijk niet direct zichtbaar als je Apployed in de browser gebruikt. Om zeker te weten dat je de laatste versie van Apployed gebruikt, dien je de startpagina een harde refresh te geven. Dit doe je op Windows met de toetsen CTRL+F5 en op Mac met Cmd+Shift+R.
Wanneer je gebruikmaakt van de app of tablet, kun je deze updaten. Het icoontje van de app zal ook veranderen naar ons nieuwe logo. Let op: het kan tot 3 dagen duren voordat je de update ziet in de App Store of Play Store.

Meer weten?

Heb je nog vragen naar aanleiding van de update of werkt er onverhoopt iets niet zoals het hoort? Laat het ons dan weten via apployed@bcs.nl of bel naar 088 – 123 28 28. Ons support team staat voor je klaar.