Certificaten en verklaringen

ISAE3402 II

Wanneer je jouw salarisadministratie uit wilt besteden aan een betrouwbare partij, dan ben je bij Apployed aan het juiste adres. Wij hechten veel waarde aan goede interne beheersingsmaatregelen en stellen hiervoor jaarlijks een Service Organisatie Control rapportage op voor onze salaris service. Dit wordt vervolgens aan de hand van de 3402 richtlijn getoetst door een onafhankelijke auditor.
Wij zijn al meerdere jaren in het bezit van een ISAE 3402 II verklaring.

NLdigital

Apployed is aangesloten bij NLdigital. Dit is een collectief van bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken. Van wereldwijde spelers tot start-ups op zolderkamers – en alles er tussenin. Zo vormen we gezamenlijk de kern van de digitale economie.

Microsoft data centers

Apployed wordt gehost op het Windows Azure platform. Windows Azure draait in de data centers van Microsoft en wordt gezien als één van de veiligste ter wereld. De data centers worden door Microsoft Global Foundation Services (GFS) beheerd en bestuurd. Deze geografisch verspreide data centers voldoen aan de hoogste industriële normen voor beveiliging en betrouwbaarheid, zoals ISO/IEC 27018.

De data van Apployed staat in het data center in Amsterdam en voldoet geheel aan de EU privacyregels (EU data protection directive). In de privacyverklaring van Microsoft lees je meer over hoe de privacy binnen Windows Azure is gewaarborgd.