Power BI

Dankzij de REST-API in Apployed, koppel je het personeelssysteem eenvoudig aan Power BI. Erg handig wanneer je bepaalde informatie snel inzichtelijk wilt hebben, in een overzichtelijke weergave.

Overzicht dienstverband van huidige medewerkers

Met het Apployed-dashboard voor Power BI creëer je inzicht in de data die je uit Apployed haalt. Zo vind je onder andere een gedetailleerde weergave van de dienstverbandgegevens die in Apployed zijn ingevoerd. Je ziet hier een optelsom van het jaarsalaris, het aantal FTE’s en bijvoorbeeld het gemiddelde salaris van de medewerkers. Het dashboard is interactief. Zo kun je eigen filters toepassen, door te klikken op de grafieken.

Kengetallen

Ook de belangrijkste kengetallen binnen jouw organisatie worden gepresenteerd. Hiermee verkrijg je bijvoorbeeld inzicht in de man/vrouw verhouding en de leeftijdsopbouw. Ook bieden de kengetallen inzage in de in- en doorstroom. Doordat het dashboard interactief is, kun je filteren op afdeling en/of bedrijf om de juiste weergave te krijgen.

Verzuim

Tot slot kun je in het dashboard de belangrijkste verzuimcijfers terugvinden. Door te klikken op een werknemer of op een maand, filter je de beschikbare data. Het verzuim wordt gepresenteerd op bedrijfsniveau, per maand en eventueel per geslacht of contracttype. Op deze manier kun je gegevens met elkaar vergelijken en constateren of er knelpunten zijn en waar deze zich bevinden.

FTE

We bieden je ook inzicht in alle data rondom de FTE’s. Zo vind je hier een gedetailleerde weergave van de salarisgegevens en de FTE-percentages. Dit kan bijvoorbeeld gefilterd op afdeling en eventueel per maand.

apployed_logo

Voordelen van online personeelsadministratie

 • Handige, gebruiksvriendelijke app (verlof, declaraties, uren, etc.)
 • Overzichtelijke dashboards voor management en directie
 • Nog slechts één systeem nodig

  Stuur mij meer informatie per e-mail

  Verbeter de gegevens van en processen rond de medewerker.
  Probeer Apployed nu gratis

  Eerst rondkijken in Apployed? Vul het formulier in en ontvang direct jouw inloggegevens voor de demo-omgeving.