Compleet personeelssysteem voor € 3,60 per medewerker per maand

Onkosten declareren

Onkosten van medewerkers declareren wordt niet alleen voor jouw medewerkers een fluitje van een cent, maar ook voor jou. Declaraties van medewerkers beheer je namelijk eenvoudig met de HR software van Apployed. Daarmee beheer en verwerk je het complete declaratieproces. Van het indienen van bonnetjes via de app, tot verwerking in de eenmalige mutaties bij de verloning.

 • Eenvoudig declaraties indienen via app of browser
 • Bonnetjes toevoegen aan een declaratie (via de app direct met de camera of mediabibliotheek)
 • Managers kunnen declaraties eenvoudig goedkeuren
 • Alle onkostendeclaraties worden centraal opgeslagen
 • Mutatieoverzichten voor de salarisverwerking of financiële afdeling
hr-software-app-declaratie-detail

Een declaratie verwerken

Van een aanvraag door een medewerker tot het klaarzetten van de declaratie voor de uitbetaling, het complete declaratieproces kun je laten plaatsvinden in Apployed. Dat is snel, eenvoudig en overzichtelijk.

Een medewerker kan de declaratie eenvoudig invoeren in de app, waarbij meerdere declaratieregels binnen één declaratie mogelijk zijn. Medewerkers kunnen een foto maken van een bon of een bestaande afbeelding uploaden uit de mediabibliotheek op de telefoon.

Zodra de declaratie is ingediend door de medewerker, ontvangt de leidinggevende hiervan een bericht. Wanneer de betaling is goedgekeurd, wordt de betaling doorgegeven aan de financiële afdeling of wordt dit uitbetaald via de loonstrook, middels onze Salaris Service.

  Stuur mij meer informatie per e-mail

  Verbeter de gegevens van en processen rond de medewerker.
  Probeer Apployed nu gratis

  Eerst rondkijken in Apployed? Vul het formulier in en ontvang direct jouw inloggegevens voor de demo-omgeving.