Compleet personeelssysteem voor € 3,60 per medewerker per maand

Dashboard

Op het dashboard zie je in één oogopslag wat er gaande is binnen jouw organisatie. Wat er zichtbaar is op het dashboard en in de rest van het systeem, is afhankelijk van de toegekende bevoegdheden binnen het systeem.

navigeren-apployed-dashboard

De belangrijkste informatie samengebundeld op één plek

Openstaande aanvragen

Als manager of hoofdgebruiker zie je direct hoeveel aanvragen van jouw team er nog openstaan ter beoordeling. Je kunt vanaf het dashboard naar alle aanvragen per onderwerp gaan. Je kunt ze ook direct goedkeuren, via de binnengekomen verzoeken.

Via de actie-tegels, zie je direct jouw eigen lopende aanvragen. Bijvoorbeeld voor je verlofaanvragen, maar ook over je ingediende declaraties, of geschreven projecturen.

Acties-menu

Het Acties-menu helpt je om snel te navigeren naar veelgebruikte onderdelen. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken om snel jouw eigen loonstrook te raadplegen.

Als hoofdgebruiker kun je instellen welke onderdelen hier worden getoond. Maakt jouw organisatie bijvoorbeeld geen gebruik van de Salaris Service van Apployed? Dan kun je ervoor kiezen om deze optie niet te tonen.

Het Acties-menu bevindt zich onderaan het dashboard en is zowel te gebruiken via de browser als via de app.

functionaliteiten-personeelssysteem

Notificaties

Via het vak Notificaties word je op de hoogte gehouden van alle belangrijke zaken binnen jouw organisatie. Hierdoor vergeet je bijvoorbeeld nooit meer een afloop van een contract, een einde van een proeftijd of de verjaardag van een medewerker. Zo werk je effectiever en nauwkeuriger.

Overige functies

Via de knoppen aan de bovenkant kun je direct naar de gegevens van een medewerker gaan, speciale acties uitvoeren, opgevraagde rapporten downloaden of naar je accountinstellingen gaan.

apployed_logo

Voordelen van online personeelsadministratie

 • Handige, gebruiksvriendelijke app (verlof, declaraties, uren, etc.)
 • Overzichtelijke dashboards voor management en directie
 • Nog slechts één systeem nodig

  Stuur mij meer informatie per e-mail

  Verbeter de gegevens van en processen rond de medewerker.




  Probeer Apployed nu gratis

  Eerst rondkijken in Apployed? Vul het formulier in en ontvang direct jouw inloggegevens voor de demo-omgeving.