Compleet personeelssysteem voor € 3,60 per medewerker per maand

Loonstroken en salarisadministratie

In Apployed kun je de loonstrook van de medewerker in een beveiligde omgeving plaatsen. Apployed biedt daarnaast ook de mogelijkheid om de salarisverwerking als service af te nemen, in combinatie met een flexibel HR-systeem tegen vaste kosten per loonstrook. In dat geval zorgen wij ervoor dat de loonstrook wordt gekoppeld aan de betreffende medewerker.

Wanneer je jouw salarisadministratie uitbesteedt aan Apployed, voeren onze salarisadministrateurs de verloning uit op basis van de gegevens die je in het HR software systeem Apployed bijhoudt. Jouw salarisproces wordt in ons systeem ingevoerd met de juiste parameters voor de salarisberekeningen. Vervolgens draaien we een proefverloning om te zien of alles goed werkt. Wanneer alles naar tevredenheid is ingesteld, voer je per periode per medewerker alleen eventuele mutaties in. Aan het einde van de periode verstuur je met één druk op de knop de mutaties naar onze Salaris Service. Wij controleren de aangeleverde gegevens voordat de salarisstroken gedraaid worden.

Output, proforma’s en loonaangifte

Natuurlijk ontvang je van ons alle output:

 • Loonstroken
 • Journaalposten
 • Overzicht aangifteloonheffingen
 • SEPA-betaalbestanden
 • Jaaropgaven

Wij verzorgen daarnaast kosteloos de elektronische aangiften bij de Belastingdienst en alle proforma berekeningen.

Een directe koppeling met de Salaris Service

Loonstrook online in 3 stappen

 1. Alle gegevens van contracten, vergoedingen en inhoudingen beheer je in Apployed. Mutaties kun je eenvoudig bijhouden en automatisch doorgeven. Zo stuur je de salarisverwerking via Apployed aan.
 2. Op basis van de gegevens die je in Apployed zet, voeren onze salarisadministrateurs de verloning uit. Via systeemrapportages kun je de gegevens die je doorgeeft controleren.
 3. Je ontvangt alle output-bestanden en informatie die je nodig hebt. De loonstroken worden per medewerker toegevoegd aan hun persoonlijke Apployed-omgeving. Deze is toegankelijk via de webbrowser, maar ook via de app voor tablet en mobiel.
hr-software_Loonstroken-salarisadministratie-1
hr-software_Loonstroken-salarisadministratie-1

De loonstrook maken

In eenvoudige schermen houd je zelf alle gegevens bij die je voor de medewerker en zijn salaris nodig hebt. Zo heb je de controle over alles wat er op de salarisstrook komt te staan. Natuurlijk verwerken wij alle gegevens volgens de wettelijke eisen en verplichtingen. Mochten er vragen zijn over de aangeleverde gegevens, dan zullen we hierover contact met je opnemen. Daarnaast kan je ons ook altijd bellen met vragen.

ISAE3402-II verklaring

De Salaris Service van Apployed heeft een officiële ISAE3402-II verklaring. Dat betekent dat we voldoen aan de internationale assurance-standaard, dat zekerheid biedt bij outsourcing.

ISAE3402_certificaat

  Stuur mij meer informatie per e-mail

  Verbeter de gegevens van en processen rond de medewerker.
  Probeer Apployed nu gratis

  Eerst rondkijken in Apployed? Vul het formulier in en ontvang direct jouw inloggegevens voor de demo-omgeving.