Compleet personeelssysteem: € 3,60 per medewerker per maand

Organisatiegegevens en configuratie

Veel HR-processen rond de medewerker maken gebruik van regelingen en informatie op organisatieniveau. De informatie van de branche, organisatie en afdeling verwerk je in Apployed, deze informatie wordt automatisch gebruikt wanneer je taken en processen uitvoert.

In een personeelsinformatiesysteem kun je ook bijhouden welke middelen aan medewerkers beschikbaar zijn gesteld. Daarvoor heeft Apployed verschillende mogelijkheden. Per medewerker kun je bijhouden wat deze in gebruik heeft, of er taken en/of acties aan deze middelen gekoppeld zijn en welke middelen weer ingeleverd zijn.

Voer de centrale gegevens van de organisatie in voor een soepele verwerking van HR-processen

HR-processen versimpelen

Gegevens van de organisatie, zoals verlofregelingen, declaratiesoorten, gespreksformulieren en contracten, kun je in Apployed centraal beheren. Op basis van die informatie en regelingen kun je processen rond de medewerker automatiseren. Zo zorg je voor duidelijke en overzichtelijke processen voor iedereen in jouw organisatie.

Onze HR-software zorgt niet alleen voor het automatiseren van personeelsprocessen. Je kunt namelijk ook andere verwerkingen en registraties van en rond jouw organisatie en medewerkers eenvoudiger maken. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van bedrijfsauto’s en andere middelen of het beschikbaar stellen van personeelshandboeken.

    Stuur mij meer informatie per e-mail

    Verbeter de gegevens van en processen rond de medewerker.
    Probeer Apployed nu gratis

    Eerst rondkijken in Apployed? Vul het formulier in en ontvang direct jouw inloggegevens voor de demo-omgeving.