Mijn verlof

Verlof aanvragen in vier stappen:

dashboard-persoonlijk
1. Klik op het dashboard de optie ‘Verlof indienen’ om verlof aan te vragen. Vervolgens tref je een overzicht waarin je jouw verlofstanden terugvindt.
verlof-app
2. Door op het plus-icoontje te klikken, kun je een nieuwe aanvraag indienen.
verlof-aanvragen-app
3. Selecteer de juiste verlofregeling en de periode waarvoor je het verlof wilt indienen.

Via de knop ‘Afwijkend’ kun je ook slechts enkele uren opnemen, in plaats van een volledige dag.

Nadat je op ‘Opslaan’ hebt geklikt, wordt jouw aanvraag in behandeling genomen door jouw leidinggevende.
restant-verlof-overzicht
4. Nadat jouw aanvraag is opgeslagen, kun je de details terugvinden door op de schakelknop naast het filter te klikken. Hiermee tref je een overzicht van jouw aanvragen en kun je de status ervan terugvinden.

Helpdesk

Heb je vragen over de app en kom je er niet uit met deze uitleg of onze FAQ? Dan kun je terecht bij onze gratis helpdesk.

Onze supportmedewerkers zijn tijdens kantooruren telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Telefoon

E-mail

apployed@bcs.nl