Smoelenboek

In het smoelenboek staan al jouw collega’s en vind je meer informatie over hun functie/afdeling en hun zakelijke contactgegevens. Ook zie je er, indien zij dit zelf hebben ingesteld, een foto.

Via de optie ‘Configuratie’ in het menu, kun je jouw persoonlijke foto wijzigen. Deze wordt getoond in het Smoelenboek. Tevens kun je hier aangeven of je wilt inloggen met jouw vingerafdruk of de Face-ID functionaliteit (mits jouw telefoon dit ondersteunt).

smoelenboek-app

Helpdesk

Heb je vragen over de app en kom je er niet uit met deze uitleg of onze FAQ? Dan kun je terecht bij onze gratis helpdesk.

Onze supportmedewerkers zijn tijdens kantooruren telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Telefoon

E-mail

apployed@bcs.nl