Tijdelijk: € 800,-

Salaris overstap-service

Wat is er nu idealer dan gegevens nog maar 1 keer te verwerken in 1 centrale omgeving? Je houdt een compleet historisch overzicht van je gegevens en profiteert van alle overige voordelen van het complete HR systeem van Apployed. Dit alles begeleid door onze salarisexperts om je gehele salarisadministratie in goede banen te leiden, zonder dat er salariskennis noodzakelijk is. 

Apployed rekent met een vaste prijs van € 8,30 per loonstrook met een minimum van 10 stroken.

Onze aanbieding: tijdelijk € 800,-

Stap vóór 28 februari 2023 over op onze salaris service voor één vaste prijs van 800 euro. Inclusief het importeren van de medewerker gegevens en de salaris basis inrichting. Uw voordeel, afhankelijk van het aantal medewerkers, kan oplopen tot 75%. Vul het contactformulier in voor meer informatie of om je gelijk aan te melden voor deze aanbieding.

ISAE 3402 II

Onze Salaris Service heeft een officiële ISAE3402 II verklaring. Dat betekent dat we voldoen aan de internationale assurance standaard, dat zekerheid biedt bij outsourcing.

Output

Uiteraard ontvang je alle output (loonstroken, journaalposten, overzicht aangifteloonheffingen, SEPA-betaalbestanden en jaaropgaven). Wij verzorgen ook de elektronische aangiftes bij de belastingdienst en alle proforma berekeningen, zonder extra kosten.

Volledig begeleid in 3 stappen

  1. Ben je een nieuwe Apployed klant, dan zullen we het systeem vullen met de huidige gegevens door middel van een import. Ben je een bestaande klant, dan controleren we de gegevens op basis van jullie december 2020 loonstroken.
  2. We analyseren jullie loonstroken van december 2020 en richten onze salaris back-office in. Je krijgt gedurende dit proces 2 x 2 uur online training over het gebruik van Apployed, in combinatie met onze Salaris Service.
  3. In januari en februari zorgen we dat de gehele administratie in orde gemaakt wordt. De loonaangifte over januari 2021 moet uiterlijk 28 februari 2021 ingediend worden. Dit is dus ook de uiterste datum dat gebruik gemaakt kan worden van deze aanbieding. Later mag ook, maar dit zal extra kosten met zich meebrengen om de exacte aansluiting met de reeds ingediende loonaangifte te realiseren.

Meer informatie?

Onze ervaren salarisadministrateurs kennen alle ins en outs binnen hun vakgebied en weten daardoor snel of jouw loonadministratie correct wordt uitgevoerd.

Benieuwd of jij alles op orde hebt? Neem dan snel contact met ons op.

Telefoon

088 – 123 28 28

E-mail

info@apployed.nl