We hebben Apployed zo ontwikkeld dat je geen uitgebreide HR-kennis of IT-kennis hoeft te hebben om met Apployed aan de slag te kunnen. Je kunt het systeem zelf vullen en volledig gebruiken, zonder implementatiekosten. Mocht je er toch behoefte aan hebben, dan helpen we je natuurlijk graag bij het inrichten van jouw online personeelsadministratie. Hiervoor bieden we de volgende opties: Up and Running en de importeerservice. Daarnaast kunnen we ook aanvullende services bieden voor het opstarten van de salarisadministratie.

Up-and-Running

Wanneer je de gehele inrichting van Apployed liever aan ons overlaat, kun je dit volledig aan ons uitbesteden. Daarvoor bieden we de Up-and-Running service. Wij verzorgen het:

  • importeren van gegevens van werknemers 
  • inrichten van het systeem op locatie: halve dag
  • trainen van de hoofdgebruiker op locatie: halve dag 

Na de dag op locatie is het systeem klaar voor gebruik. Je kunt jouw medewerkers uitnodigen en direct aan de slag met Apployed, zowel via de internetbrowser als via de app.

Importeer-service

Vanuit een Excel-bestand importeren we alle gegevens van de medewerkers in Apployed. Wij sturen jou het template van dit bestand. Dit vul je vervolgens in en stuur je weer naar ons terug, waarna wij de gegevens in Apployed importeren. Zodra alle gegevens in Apployed staan, maken we de hoofdgebruiker wegwijs in het systeem. Dit gebeurt middels een online training van 1 uur.

Opstarten Apployed salarisservice

De salaris stroken moeten goed zijn, daar is geen discussie over mogelijk. Om de implementatie van de salarisadministratie voorspoedig te laten verlopen geven wij altijd een online training gedurende het proefverloningsproces. Zo zullen we alle details met je doornemen om ervoor te zorgen dat er bij de livegang geen onduidelijkheden meer zijn.

Hiernaast moet de administratie éénmalig ingericht worden.

Overige services:

  • Online begeleiding proefverloningsproces
  • Eigen logo op de loonstroken
  • Online strippenkaart van 4 uur
  • Module implementatie Declaraties
Optioneel Meerprijs per loonstrook
Journaalpost volgens eigen grootboekrekeningschema              
€ 0,55
Pensioenberekening voor eigen pensioenregeling              
€ 0,55
Pensioengegevens elektronisch doormelden**             
€ 0,55
30% regeling
€ 2,20

* Met de basisinrichting kun je de Apployed Salarisservice gebruiken, tenzij er een afwijkende CAO of pensioenregeling van toepassing is op de organisatie. 
** De volgende pensioenfondsen worden ondersteund; PGGM, ABP, A&O services, Cordares, Syntrus, Achmea, Slagers, Agrarische bedrijven. Een ander pensioenfonds? Vraag naar de mogelijkheden.

Training

Indien gewenst, kunnen we ook een training organiseren. Dit kan een training op locatie zijn, online, maar ook een klassikale training. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Hulp nodig met kiezen?

Wil je advies over wat voor jou de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op.

Onze supportmedewerkers zijn tijdens kantooruren telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Telefoon

088 – 123 28 28

E-mail

sales@apployed.nl

Probeer Apployed nu gratis

Eerst rondkijken in Apployed? Vul het formulier in en ontvang direct jouw inloggegevens voor de demo-omgeving.