Bij Apployed is het mogelijk om een salarisadministrateur of hr-professional in te huren. Wij laten je alvast kennismaken met enkele van onze collega’s die je tegen kunt komen.

Navigeer direct naar onze interim-professionals per specialiteit:

petra-salarisadministrateur-inhuren

Petra – Sr. Salarisadministrateur

Mijn naam is Petra, 49 jaar jong en een trotse moeder van drie volwassen kinderen.

Na een aantal jaren administratieve werkzaamheden te hebben verricht, heb ik kennisgemaakt met salarisadministraties van diverse klanten. Dit beviel zo goed dat ik mijn PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) heb behaald. Nu mag ik al jaren met veel plezier en voldoening de salarisadministraties verzorgen van klanten uit uiteenlopende branches.

Het is soms een race tegen de klok om de documenten op tijd bij de werkgevers (en natuurlijk de werknemers) te krijgen. Dit geeft elke maand weer veel voldoening!
Naast het verzorgen van de salarisadministraties vind ik het daarnaast erg fijn om mee te denken met een klant over diverse salaris gerelateerde vraagstukken, zodat we hiervoor een oplossing kunnen vinden.

Remco – Sr. Salarisadministrateur

Mijn naam is Remco en sinds 2011 werk ik als salarisadministrateur bij Apployed. Hiervoor ben ik vier jaar werkzaam geweest bij een accountantskantoor.

Ik ben getrouwd met Janine en heb twee kinderen: Noor, mijn dochter, en mijn zoon, Noud.

Jamilla – Jr. Salarisadministrateur

Mijn naam is Jamilla. Samen met mijn vriend Dylan en hond Ghost woon ik nu enkele jaren in Harderwijk. In mijn vrije tijd sport ik graag en wandelen we vaak in het bos met de hond. Ik ben opgegroeid in Bovenkarspel en hier is mijn loopbaan begonnen.

Toen ik net van de middelbare school afkwam, heb ik de opleiding Administrateur gevolgd en afgerond. Deze opleiding duurde 2 jaar, dus toen ik klaar was voelde ik me nog vrij jong om al fulltime te gaan werken. Ik ben hierna de opleiding Paraveterinair (dierenartsassistente) gaan volgen. Dit heb ik niet afgerond, omdat ik er achter kwam dat dit niet voor mij weggelegd is. Omdat ik toen nog niet helemaal duidelijk had wat ik wilde, ben ik bij een groot groente zaden bedrijf in Enkhuizen gaan werken.

Hier heb ik ruim twee jaar gewerkt, toen ik eindelijk voor mezelf inzichtelijk kreeg wat ik graag wilde doen: salarisadministratie. Zo ben ik bij Apployed terecht gekomen. Ik werk hier sinds 2019 en ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik kan nu eindelijk zeggen dat ik iets gevonden heb waar ik mijn kwaliteiten goed kan gebruiken.

Lisanne – Jr. Salarisadministrateur

Mijn naam is Lisanne en ik werk als salarisadministrateur bij Apployed. Ik heb ervoor gekozen om dit beroep te gaan uitoefenen vanwege mijn interesse in het werken met cijfers en het uitvoeren van administratieve werkzaamheden.

Voordat ik begon bij Apployed, heb ik meerdere studies afgerond, waaronder Bedrijfskunde en Office Management. Op deze gebieden heb ik ook werkervaringen opgedaan.

Mensen zien mij als een open persoon, behulpzaam, leergierig, flexibel en een teamspeler. Ik streef ernaar om het beste uit mijzelf te halen, om zo samen met de organisatie een mooi resultaat te behalen.

Uitbesteden of inhuren?

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening en kun je wel wat hulp gebruiken? Wij helpen je graag om jouw personeelszaken goed te organiseren of om jouw salarisadministratie tot in de puntjes te verzorgen.

Telefoon

088 – 123 28 28

E-mail

info@apployed.nl