V.a. € 85,- per uur

HR-projecten uitbesteden

In vrijwel elke organisatie komt het voor dat grotere projecten eindeloos blijven liggen, die toch echt de aandacht verdienen om zorgvuldig opgepakt te worden. Vaak ontbreekt het aan tijd, soms ook aan kennis. Bij Apployed willen we je graag van alle gemakken voorzien en maken het daarom mogelijk om jouw HR-projecten uit te besteden.

Snel, zorgvuldig, efficiënt en met resultaat

Onze expertise op het gebied van HR is allround. Dat betekent dat je ons voor elk project kunt inzetten. Enkele voorbeelden:

  • Opstellen of herzien van het personeelshandboek
  • Beoordelen van een arbeidsovereenkomst
  • Hulp bij het voeren van voortgangsgesprekken
  • Uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek
  • Personeelsadvies
  • Hulp bij het opzetten van een beoordelingssysteem

Heb je andere projecten, waarbij je onze hulp kunt gebruiken? Dan kan dat uiteraard ook. Tijdens een kennismakingsgesprek horen we graag meer over jouw organisatie en jouw wensen.

Projectduur en kosten

Onze HR-experts kunnen voor kortlopende projecten worden ingezet. Heb je onze hulp voor een langere tijd nodig, dan kun je de expert daarvoor inhuren.

Wij maken vooraf altijd een vrijblijvende fixed price offerte voor de projecten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent voordat je een akkoord geeft.

Neem contact op

Heb je een project liggen waar je maar niet aan toekomt en wil je weten wat wij hierin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Telefoon

088 – 123 28 28

E-mail

hr@apployed.nl